Marketing üngyökség helyett szakértői támogatás - Madarász Gábor | IT & E-Business

Marketing Ügynökség Helyett Szakértői Támogatás: Optimalizálja Költségeit, Növelje Hatékonyságát!

Ismerje meg Ön is, hogyan változtathatja meg vállalkozása jövőjét az IT fejlesztések és digitális marketing szingergiájára alapuló üzletfejlesztési stratégia.

Marketing ügynökség helyett Madarász Gábor | IT & E-Business szakértő

Madarász Gábor vagyok, E-üzleti és E-kereskedelmi, digitális marketing, valamint IT fejlesztés területeken segítem a vállalkozások növekedését, profittermelését és jövőállóságuk biztosítását.

Több mint egy marketing ügynökség

Nem építek olyat, ahol Ön csak egy újabb ügyfél lesz a végeláthatatlan sorban. Nem marketing ügynökséget képviselek, hanem olyan szakértői támogatást és szolgáltatást nyújtok, ahol az online marketing, az e-kereskedelmi témakezelés és az IT fejlesztések egy helyről elérhetők azok számára, akik szeretnék az online értékesítési lehetőségeket a legjobban kihasználni és a vállalkozásuk jelenlétét és eredményességét fenntartani, folyamatosan fejleszteni. Munkámat kiegészítik a szakterületi kollégáim – online marketing, asszisztencia, IT fejlesztések és más területekről – akiket mindig az igények, a lehetőségek és megfelelőség alapján választunk ki. Így Ön mindig azt kapja amire valóban szüksége van az üzleti eredményei eléréséhez és nem egy szabvány szolgáltatás csomagot, aminek nem minden eleme, résztvevője szükséges feltétlenül az eredmények maximalizálásához, mint a legtöbb online marketing ügynökségnél ez történik.

Megtérülő befektetések a digitális marketingbe

Több, mint 14 év tapasztalattal rendelkezem fejlett hirdetési rendszerek, digitális marketing, automatizációk és webes technológiák területén. Ezt kibővíti a 18 év vezetési, szervezési és menedzsment tapasztalatom.

Nem építek online marketing ügynökséget. Azt a szakértői irányt képviselem, ahol a tapasztalat, a bizalom, az üzleti szemléletmód és a hosszútávú együttműködés megalapozzák a sikereket.

Eddigi munkáim során több vállalkozás interneten történő megjelenését, ügyfélszerzését és értékesítési eredményét előmozdítottam, online marketing csatornák rendszereit építettem ki, Google Ads és Shopping, Facebook, Instagram kampányok hirdetési költségeinek megtérülését javítottam, valamint egyedi szoftver-, weboldal és webshop fejlesztési projekteket vittem sikerre.

Madarász Gábor | IT & E-Business - Megtérülő befektetések a digitális marketingbe

Referenciáim között szerepelnek kis-, közepes- és nagyvállalatok is, amelyek mellett multinacionális cégeknél is széles körű tapasztalatokat szereztem.

Partneri együttműködéseimről, referenciáimról és eredményeimről itt talál további részleteket, vagy érdeklődjön üzenetben vagy foglaljon időpontot egy kötetlen online vagy telefonos megbeszélésre.

Optimalizálja Ön is a digitális marketing költségeket és növelje a hatékonyságot!

Drága a cég marketingje, különösen, ha nincs megfelelő tapasztalat és szakértelem mögötte. A saját erőforrásokkal történő kísérletezés gyakran csak tovább növeli a költségeket, anélkül hogy valódi eredményeket hozna. 

Ebben a dinamikus és versenyorientált környezetben elengedhetetlen szakértői segítség marketing területen is, amely segítségével optimalizálhatja a cége marketing költségeit és növelheti a hatékonyságot

Szakértőként olyan stratégiákat és taktikákat alkalmazok online marketing, IT fejlesztés és üzletfejlesztési területekre kiterjedően, amelyek hatékonyabb és eredményesebb működést és nagyobb profittermelést tesznek lehetővé. Javul a célcsoportjai elérése és megszólítása, javítjuk a konverziókat és megtérülést, bevezetjük a szükséges fejlesztéseinket, rendszereket és automatizációkat, egyedileg alakítjuk és fejlesztjük az ügyfélszerző és bevételnövelő folyamatait és modelljét a hatékonyág és eredményesség fokozása érdekében.

IT és marketing stratégiai területeken a szakértői támogatásommal nemcsak pénzt takarít meg, hanem biztosítja, hogy a cége hosszú távon is versenyképes maradjon a piaci környezetben.

Saját módszertannal és üzletfejlesztési szemléletmóddal dolgozom, amelyet az elmúlt években a tapasztalatokkal, a piaci változásokat is követve fejlesztettem azzal a céllal, hogy mindig javítsuk  az ügyfélszerzés és bevételnövelés hatékonyságát, eredményességét. Ha szeretne többet tudni erről, ingyenes online marketing konzultációra is lehetősége van.

Az alábbi fő területek köré csoportosulnak a online marketing szolgáltatásaim és azokat kibővítő tevékenységeim, amelyek a legnagyobb üzleti értékeket képviselik a digitális marketing és IT fejlesztések területén:

 • Adatvezérelt marketing: Az adatok elemzésére alapozva célzottabb és hatékonyabb marketingkampányokat hozunk létre, így javul a kampánymenedzsment eredményessége és fejlődik a cége hirdetési stratégiája.
 • Marketingautomatizáció: Automatizáljuk a marketingfolyamatokat, hogy időt és pénzt takarítsunk meg.
 • Webanalitika és konverzióoptimalizálás: Nyomon követjük a webhely teljesítményét és optimalizáljuk a konverziós arányt.
 • Keresőmotor-optimalizálás (SEO): Növeljük a webhelye organikus láthatóságát a keresőmotorokban. Ez a terület szervesen kapcsolódik a PPC kampánymenedzsment eredményességéhez is.
 • Közösségi média marketing: Bevonzzuk és aktiváljuk a célközönséget a szociális platformokon. Az optimális közösségi média stratégia és tevékenységek kialakítása mindig a cége, a célcsoport, a környezet és az üzleti célok figyelembe vételével egyedileg történik.
 • Email marketing automatizáció: egyik legfontosabb, bár gyakran figyelmen kívül hagyott direkt marketing terület, amivel B2B és B2C területen is költséghatékony módon javíthatjuk a bevételi eredményeket és az elköteleződést.
 • E-commerce fejlesztések: Optimalizáljuk az online értékesítési platformot a bevétel növelése érdekében. Egyedi e-kereskedelmi automatizációs fejlesztési megoldásokkal is szolgálunk, amelyek a versenyelőnyt biztosítják a cége számára a piacon.
 • Affiliate marketing: Harmadik felek bevonása a termékek népszerűsítésébe és értékesítésébe.
 • Egyedi IT fejlesztések, üzleti elemzés és rendszerszervezés: a legújabb technológiai megoldásokat és IT fejlesztéseket alkalmazzuk, hogy javítsuk a belső működési hatékonyságot és támogassuk az üzleti döntéshozatalt.
 • Üzletfejlesztés és stratégiai partnerségek: üzleti modellek és folyamatok fejlesztésével, új piacokhoz és technológiákhoz hozzáféréssel legfőbb célunk a cége versenyképességének, fejlődésének és fenntarthatóságának a fejlesztése.

Ismerje meg Ön is, hogyan változtathatja meg vállalkozása jövőjét az IT fejlesztések és digitális marketing szingergiájára alapuló üzletfejlesztési stratégia: Innovatív megoldások, amelyekkel lépést tarthat a piaci változásokkal, növelheti piaci részesedését és biztosíthatja vállalkozása jövőállóságát!

Ha ezen lehetőségek felkeltették az érdeklődését, marketing ügynökség helyett szakértői támogatást választana vagy kérdése merült fel, keressen bizalommal az elérhetőségeim bármelyikén!


Ez is érdekelheti

 • Közösségi média platformok Magyarországon – Elérés, ügyfélszerzés, kapcsolatépítés

  Online marketing stratégiában döntő szerepe van annak, hogy a megfelelő közösségi média platformot használjuk az ügyfeleink és üzleti céljaink elérésre és azokat hogyan használjuk. A cikk a BNI C686 üzleti kapcsolatépítő csoportban 2023 februárban megtartott előadásomat foglalja össze és egészíti ki. Rövid áttekintést adok Magyarországon leginkább használt közösségi média platformokról, elérési adatairól és használhatóságukról értékesítési…

  Olvassa tovább >


 • IT üzleti elemzés – értékteremtés és hatékonyságnövelés

  Az IT üzleti elemzés összefogja és összeköti az üzleti célok, folyamatok és működés, valamint az IT fejlesztés, üzemeltetés és rendszerszervezés feladatait és szereplőit. Fő feladatok közé tartozik IT üzleti elemzés nélkül megvalósított fejlesztés esetében gyakran azzal találkozhatnak az üzleti (megrendelő) részéről, hogy az igényeik és követelményeik nem jutnak érvényre, a fejlesztés csak lassan, erőforrás pazarlóan…

  Olvassa tovább >


 • Online marketing és e-kereskedelmi lehetőségek felmérése, tanácsadás és költségtervezés

  Online marketing és e-kereskedelmi lehetőségek felmérése, tanácsadás és költségtervezés céja egy költséghatékony és eredményes online marketing stratégiájának kialakítása, a megfelelő marketing csatornák, platformok, eszközök és folyamatok kialakítására javaslatok megtétele, valamint a költségtervezéshez kiinduló adatok biztosítása. A marketing kampánykezelés és tevékenységek megkezdése előtt célszerű ezen lehetőségeket felmérni és egy átfogó stratégiát kialakítanunk az online növekedéshez, a…

  Olvassa tovább >